Πόλεις μετατρέπονται σε εκπληκτικά τούνελ φωτός

-
50

Ο βραβευμένος φωτογράφος και δημιουργός βίντεο, Tobi Shinobi, έχει συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή συλλογή τότε που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία πριν από οκτώ χρόνια. Η ζωή μεταξύ του Λονδίνου και του Σικάγου και η αγάπη του για το αστικό περιβάλλον γίνεται ξεκάθαρη στις φωτογραφίες του. Γνωστός για τις συμμετρικές και γεωμετρικές συνθέσεις του, η σειρά Light Shinobi Light Rail χρησιμοποιεί εκτεταμένες εκθέσεις για να μετατρέψει τις πόλεις σε αφηρημένους χώρους.

Στη σειρά, ο Shinobi αξιοποιεί την ενέργεια της πόλης και την μετατρέπει σε πολύχρωμες σήραγγες φωτός. Φωτογραφίζοντας αποκλειστικά με τη Sony από τότε που ξεκίνησε τη φωτογραφία, οι εικόνες του είναι γεμάτες περιγραφές, παρότι είναι αφηρημένες. Μπορεί κανείς να αισθανθεί αμέσως ότι βρισκόμαστε σε αστικό περιβάλλον, ακόμα και αν η φύση της φωτογραφίας καθιστά σχεδόν αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί η ακριβής τοποθεσία.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.