Σουρεαλιστικές σκηνές παίρνουν ζωή μέσα από φωτογραφίες

-
81

Ένας ποδηλάτης προχωράει στο δρόμο και διαπιστώνει ότι το ρεύμα προς τα εμπρός έχει κοπεί στη μέση λες και ένα ψαλίδι έκοψε ένα κομμάτι χαρτί. Σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, ένας άνθρωπος προσεγγίζει την ακτή με το κανό του και ανακαλύπτει ότι οι κυματισμοί έχουν καταστρέψει το νερό και έχουν δημιουργήσει καθρέφτες από γυαλί.

Αυτές οι σουρεαλιστικές σκηνές είναι μόνο δύο από τα θέματα των φανταστικών φωτογραφιών του Erik Johansson. Από το 2000, έχει δημιουργήσει φωτογραφίες με σουρεαλιστικές σκηνές, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από τις δικές του εικόνες και τεχνικές χειρισμού φωτογραφιών στο Adobe Lightroom και στο Photoshop. Είναι επαγγελματίας στο ρετουσάρισμα των φωτογραφιών, και έτσι ο Johansson μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο περίεργες σκηνές να φαίνεται ότι έχουν συμβεί πραγματικά.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.