Συναρπαστικές υποψηφιότητες στα βραβεία φωτογραφίας περιπέτειας του Red Bull

-

To Red Bull καλεί όσους είναι παθιασμένοι με τη φωτογραφία και τα αθλήματα δράσης, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Red Bull Illum Image Quest του 2019. Τρέχοντας για πέμπτη φορά, ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας παρουσιάζει τις καλύτερες εικόνες δράσης και περιπέτειας σε όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Red Bull γίνεται μόνο κάθε τρία χρόνια.

Τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες φωτογράφοι ενθαρρύνονται να υποβάλουν την καλύτερη δουλειά τους σε 11 διαφορετικές κατηγορίες. Αυτό που ζητάει το Red Bull Illume είναι οι φωτογραφίες να αποτυπώνουν την ουσία της δράσης και της αθλητικής κουλτούρας και του τρόπου ζωής. Η δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί στον αέρα, στη θάλασσα, στα βουνά, στις πόλεις ή σε ποτάμια και μονοπάτια, αρκεί να έχει καταγραφεί σε υψηλή ευκρίνεια!

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.