Ταξίδι στα μαγευτικά βουνά της Ισλανδίας

-
146

Ο φωτογράφος Gábor Nagy από τη Βουδαπέστη έχει καλλιεργήσει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη φύση. Αν και ζει στην πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, ο Nagy δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία για μια υπαίθρια εκδρομή. Εκτός από τις εκπληκτικές περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, όπως οι Άλπεις, τα ταξίδια του τον οδήγησαν στην περιοχή της Αρκτικής, όπου κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες από τις κορυφές της Ισλανδίας.

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από αεροπλάνο, αιχμαλωτίζουν το μαγευτικό τοπίο της χώρας και, πάνω απ 'όλα, το εγγενώς συναισθηματικό τοπίο. Επιλέγοντας να φωτογραφίσει το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ο Nagy απαθανατίζει με έμφαση τη νεκρή ατμόσφαιρα των βουνών. Αυτή η προσέγγιση έχει κορυφωθεί με την αχνή χρωματική παλέτα και την μινιμαλιστική αισθητική.

Πηγή: mymodernmet.com

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.