Το πούμα κατοικίδιο που ζει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Ρωσία

-
221

H Mariya και o Aleksandr Dmitriev μοιράζονται ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με τον Μέσι. Όχι, δεν πρόκειται για το αστέρι του ποδοσφαίρου, αλλά για τον συνωνόματό του, ένα πούμα 40 κιλών. Το ζευγάρι από τη Ρωσία γνώρισε τον Μέσι στο ζωολογικό κήπο Saransk της Penza και όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών αποφάσισε να τον πάρει σπίτι του.

Ο Μέσι ήταν ένα από τα τρία μικρά που γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο. Οι άλλοι δύο, Suarez και Neymar, πήραν το όνομά τους από διάσημους παίκτες για να γιορτάσουν τη ρωσική πόλη που φιλοξένησε φέτος αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το μικρό πούμα πωλήθηκε στον ζωολογικό κήπο Saransk όταν ήταν τριών μηνών και υπέφερε από προβλήματα υγείας. Τότε ο Dmitriev απευθύνθηκε στον ζωολογικό κήπο και ρώτησε αν μπορούσαν να τον αγοράσουν. Σύμφωνα με τη σύζυγό του Mariya, ο 38χρονος ονειρευόταν πάντα να έχει μια μεγάλη γάτα. "Σκεφτόταν πάντα ότι ήθελε να αποκτήσει ένα λύγκα , αλλά τελικά όσο τρελό κι αν ακούγεται αποκτήσαμε ένα πούμα".

Πηγή: i_am_puma

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.