Το σοβιετικό χαβιάρι τη δεκαετία του 1960

-
235

Το ψάρι οξύρρυγχος είναι γνωστό για τα πολύτιμα αυγά που γεννάει. Αυτά είναι η πρώτη ύλη από το δημοφιλές χαβιάρι της Ρωσίας. Η παραγωγή του πηγαίνει πίσω, στην Σοβιετική Ένωση και στον τρόπο που οι Σοβιετικοί μάζευαν και επεξεργάζονταν τον μαύρο χρυσό της γεύσης. Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν στιγμές από την παραγωγή αυτή.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.