Το σπίτι που ισορροπεί στη μέση του ποταμού

-
134

Αυτό το σπίτι στον ποταμό Drina της Σερβίας, στέκεται περήφανο για περισσότερα από 40 χρόνια. Δεν πρόκειται για ένα απλό σπίτι κοντά στην όχθη ενός ποταμιού, αφού αυτή η ολοένα και πιο διάσημη κατασκευή ισορροπεί πάνω σε ένα βράχο στη μέση του ποταμού.

Η ετήσια μετακίνηση των υδάτων δεν το πτόησε να μείνει όρθιο. Σύμφωνα με την ιστορία της κατασκευής του, μια ομάδα νέων ερωτεύτηκε το σημείο αφού παρατήρησε ότι η θέση στη μέση του ποταμού Drina ήταν ένα ιδανικό μέρος για βουτιές και ηλιοθεραπεία. Τον επόμενο χρόνο, ο ιδιοκτήτης ανέλαβε το δύσκολο έργο οικοδόμησης του σπιτιού στο βράχο, το οποίο αναγνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη βοήθεια των φίλων του. Από εκείνη την εποχή, αυτό το μικρό σπιτάκι χρησιμεύει ως ανάπαυλα διακοπών για τον δημιουργό του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.