Τούρκος εργαζόμενος σε αεροδρόμιο φωτογραφίζει άτομα από όλο τον κόσμο

-
66

Ο Mustafa Çankaya είναι φωτογράφος από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται στο αεροδρόμιο Atatürk. Ο ίδιος αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο καθημερινές του ασχολίες με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο Çankaya βλέπει χιλιάδες διαφορετικά πρόσωπα καθημερινά στο αεροδρόμιο από κάθε πολιτισμό και από κάθε μέρος του κόσμου. Όπως αναφέρει, για έναν φωτογράφο αυτό είναι πραγματικός θησαυρός. Έτσι, αποφάσισε να απαθανατίζει κάθε διαφορετικό πρόσωπο που συναντά στο αεροδρόμιο που εργάζεται, δημιουργώντας το έργο του με τίτλο "100 Faces 100 Countries". Ωστόσο, η επιλογή του σωστού προσώπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Çankaya ελκύεται από την διαφορετικότητα που μπορεί να εκφράζεται με ένα χτένισμα ή με το ντύσιμο. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει 117 πορτρέτα από 77 διαφορετικές χώρες, ενώ στόχος του είναι να φτάσει τις 100 διαφορετικές χώρες.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιράν
Ουκρανία
Σκωτία
Γαλλία
Λίβανος
Ρουάντα
Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.