Υπέροχες αεροφωτογραφίες από τοπία ξεχωριστής ομορφιάς

-
151

Ο φωτογράφος Zack Seckler απαθανατίζει την εκπληκτική, αφηρημένη θέα των τοπίων της θάλασσας. Οι φωτογραφίες του έχουν ως θέμα την θάλασσα, την άγρια ​​φύση και ολόκληρη τη Γη από ψηλά. Η εκπληκτική του συλλογή αεροφωτογραφιών, με τίτλο "Above", περιλαμβάνει εικόνες από το ταξίδι του στην Ισλανδία το 2015 και τη Νότια Αφρική το 2016, επιδεικνύοντας τις έντονες αλλά και όμορφες αντιθέσεις μεταξύ αυτών των δύο πολύ διαφορετικών τοπίων.

Ο Seckler φωτογράφισε για πρώτη φορά από τον ουρανό το 2009, όταν ένας πιλότος στη Μποτσουάνα τον κάλεσε να τον συνοδέψει με ένα αεροσκάφος πάνω την περιοχή. Ο φωτογράφος επέστρεψε αργότερα στη Νότιο Αφρική το 2016, καλύπτοντας σχεδόν 2.000 μίλια και 45 ώρες πτήσης μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Από τις ζέβρες που διέσχιζαν το πράσινο έως τους βουβάλους που περνούσαν μέσα από τις μεγάλες εκτάσεις άμμου, ο Seckler τράβηξε φωτογραφίες από τα πλούσια φυσικά τοπία της περιοχής και την άγρια ​​φύση που κατοικεί εκεί.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.