Ζευγάρι μετέτρεψε φορτηγό σε υπερσύγχρονο σπίτι

-
318

Η απόκτηση ενός σπιτιού είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα που μπορεί να κάνει κανείς. Ένα ζευγάρι από το Νότιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα με έναν ευφάνταστο τρόπο. Η Iona και ο Martin είναι δύο νέοι που αγαπούν τα ταξίδια, ενώ οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις περιλαμβάνουν συχνά περιοχές στην ύπαιθρο. Ξαφνικά, ο Martin είχε την ιδέα να φτιάξει ένα "κινητό" σπίτι και η αγαπημένη του Iona τον ενθάρρυνε να κάνουν την ιδέα του πραγματικότητα.

Οι δυο τους βρήκαν ένα φορτηγό μέσω E-bay, το οποίο προηγουμένως χρησίμευε ως μέσο για την παράδοση ψωμιού και το αγόρασαν για μόλις 3.600 λίρες. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί πλήρως η ανακαίνιση και να μετατραπεί το φορτηγό σε ένα μίνιμαλ και υπερσύγχρονο σπίτι δεν ήταν εύκολο το έργο τους. Ενώ ο Martin ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό του πρωτότυπου σπιτιού, η Iona φρόντισε για την εσωτερική διακόσμηση. Το σπίτι χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί. Τώρα, απολαμβάνουν το όμορφο σπίτι μπροστά στη θέα ενός βουνού στη Γαλλία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.