Ποιος ήταν ο 41χρονος που δολοφονήθηκε πισώπλατα στην Σταυρούπολη

Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα μέρα μεσημέρι στη Σταυρούπολη - Τον πυροβόλησαν πισώπλατα

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη και άλλη μία στον ώμο. Δράστες φέρονται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε κόκκινο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 41χρονο, σεσημασμένο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο ένας ήταν στη θέση του οδηγού και ο άλλος συνοδηγός. Μία γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των δύο ανδρών που επέβαινε στο όχημα ήταν αυτός που πυροβόλησε τον άνδρα. Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version