ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η παραμυθένια ζωή ήταν τελικά εφιάλτης

Η παραμυθένια ζωή ήταν τελικά εφιάλτης

Μία τοξική σχέση με συνεχείς εντάσεις και ξεσπάσματα βίας, αποκαλύπτει το ημερολόγιο που κρατούσε η δολοφονημένη Καρολάιν και περιλαμβάνεται στα στοιχεία της δικογραφίας έναντι του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε χτες την δολοφονία της, έπειτα από πολύωρη ανάκριση, προκαλώντας σοκ σε όλη την Ελλάδα. Στο ημερολόγιο της η κοπέλα αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που είχε μετά την εγκυμοσύνη της.

H νεαρή κοπέλα είχε αποβάλει το 2020 και λίγο μετά έμεινε και πάλι έγκυος στην μικρή Λυδία, με το ζευγάρι να επισκέπτεται ειδικό για αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα, τον οποίο σταμάτησαν να βλέπουν τον Φεβρουάριο το 2021. Στο ημερολόγιο της η ίδια γράφει πως οι τσακωμοί με την σύζυγο της ήταν συχνοί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας».

Υπενθυμίζεται πως πριν την δολοφονία της άτυχης κοπέλας, είχε προηγηθεί ένας άλλος τσακωμός του ζευγαριού, το οποίο συνομιλούσε σε έντονο ύφος με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking, όπου φέρεται ότι η Καρολάιν αναζητούσε ξενοδοχεία. Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38, λίγες ώρες πριν την δολοφονία της, από πνιγμό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της κοπέλας επήλθε μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα.

Τοξική σχέση

Τα όσα γράφει η νεαρή κοπέλα πραγματικά συγκλονίζουν και περιγράφουν μία άκρως προβληματική σχέση με τον πιλότο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ… Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της αναφέρει: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά… Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω».

Σε άλλη σημείωση, με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο, που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Ο μοιραίος τσακωμός

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πιλότο, ο τελευταίος τους τσακωμός ήταν που οδήγησε στην δολοφονία: «Η Κάρολαϊν άνοιξε τα μάτια της, άρχισε να μου φωνάζει επειδή της έφερα τη μικρή και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Η μικρή ξύπνησε. Τότε η Κάρολαϊν πάνω στα νεύρα της έπιασε το μωρό με τα δυο της χέρια και το πέταξε με δύναμη μέσα στο λίκνο. Λέγοντας κάτι του στυλ σου είπα ότι δεν την θέλω εδώ. Πήρα αγκαλιά το μωρό και είπα στην Κάρολαϊν “είσαι με τα καλά σου; Χτυπάς τη μικρή;” και αυτή μου απάντησε κάτι του στυλ “ότι γουστάρω θα κάνω”».. Προηγουμένως ο πιλότος ισχυρίζεται πως η Καρολάιν τον είχε βρίσει λέγοντας του «να πάτε να ψοφήσετε και οι δύο».

Ο πιλότος περιγράφει μετά στην προανακριτική του ομολογία τι (κατ’ αυτόν) ακολούθησε: «Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε “όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω“. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται»….

Είναι χαρακτηριστικό πως η μητέρα του θύματος ανέφερε στις αρχές πως δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψη της τα προβλήματα στην σχέση που είχε η Καρολάϊν με τον σύζυγο της, μία σχέση που απείχε τελικώς από την “παραμυθένια” εικόνα που έδειχναν οι αναρτήσεις στα social media του νεαρού ζευγαριού και μάλιστα, ο κατ’ ομολογία δράστης, συνέχισε τις σχετικές αναρτήσεις, όσο υποκρίνονταν πως η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα δολοφονίας από ληστές που «μιλούσαν σπαστά ελληνικά».

«Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν να τον αφήσω, αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του», ανέφερε σε άλλη σημείωση της η κοπέλα, περιγράφοντας την απόφαση της να συνεχίζει μία τοξική και αδιέξοδη σχέση που εν τέλει της στοίχησε της ζωή. Είναι προφανές πως η υπερασπιστική κατηγορούμενου θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει το ημερολόγιο, αν και νομικές πηγές σημειώνουν πως η σκηνοθεσία που ενορχήστρωσε ο δράστης, που έφτασε στο σημείο να αγκαλιάζει την μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας του λίγο πριν ομολογήσει, θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για την ποινική του αντιμετώπιση, κυρίως γιατί δείχνουν πως ο δράστης είχε προσχεδιάσει την δολοφονία και πιθανώς ο μοιραίος τσακωμός να την επίσπευσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version