ΘΕΜΑ

Τι ψάχνει ο Εισαγγελέας για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Τι ψάχνει ο Εισαγγελέας για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καλείται πλέον για κατάθεση για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και προχώρησε στην επίδοση της παραγγελίας για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ως ύποπτη για τις δολοφονίες των άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πέντε ημέρες προθεσμία να δώσει κατάθεση δια ζώσης ή να καταθέσει με υπόμνημα. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας λίγο νωρίτερα  σε τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΙ) , ανέφερε ότι η εντολέας του ανησυχεί πως θα της φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών ενώ εμμένει στην θέση της πως δεν έχει καμία σχέση με την Ίριδα και τη Μαλένα και πως δεν έχει δολοφονήσει την Τζωρτζίνα με κεταμίνη, όπως και κατηγορείται.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο – ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμη με την εντολέα του – αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ίσως και σήμερα θα βρεθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρουν κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ δεν αποκλείεται και η κατάθεση υπομνήματος. Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η εντολέας του καλείται ως ύποπτη και όχι ως κατηγορούμενη και σημείωσε πως αυτή η εξέλιξη θα τους δώσει και πρόσβαση στη δικογραφία για να μελετήσουν τα στοιχεία αναφορικά με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρια και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες», συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version