ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τραγωδία στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών από έκρηξη στο λεβητοστάσιο

Τραγωδία στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών από έκρηξη στο λεβητοστάσιο

Έκρηξη σε καυστήρα καλοριφέρ σημειώθηκε το μεσημέρι σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να τραυματιστούν ελαφρά ενώ άλλο ένα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου Σερρών. Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε δύο τραυματισμένα παιδιά, που μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης. H αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο. Το σχολείο διέκοψε την λειτουργία του και ο γονείς κλήθηκαν να πάρουν τα παιδιά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ από την πόλη, άνθρωποι βγαίνουν από το σχολείο κλαίγοντας καθώς γίνεται λόγος για τον θάνατο ενός παιδιού. Η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος. Η πόρτα πετάχτηκε τριάντα μέτρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο άτυχο παιδί, ηλικίας 12 ετών και να το τραυματίσει θανάσιμα. Άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 11 ετών έχουν τραυματιστεί, το ένα εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών σοβαρά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version