15χρονος με προβλήματα υγείας έπεσε από τον τρίτο όροφο και τραυματίσθηκε βαριά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι που έπεσε από τον 3ο όροφο της  οικίας του στη Πλώσταινα Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πτώση του ο 15χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Εν συνεχεία όμως και από το Αγρίνιο έκριναν ότι χρειάζεται πιο ειδικό νοσοκομείο, και ο έφηβος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου εισήχθη αμέσως στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε

Το παιδί  αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ την ώρα της πτώσης σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του κοιμόταν και δεν αντελήφθη τι προηγήθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πτώση του 15χρονου αποδίδεται σε ατύχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version