15χρονη φέρεται να έδειρε και να έστειλε στο νοσοκομείο την 17χρονη αδελφή της

Όταν σπάει η σιωπή – Πως ξετυλίχθηκε νέα υπόθεση βιασμού από γονέα

Συνελήφθη προχθές μια 15χρονη, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων. Από την κατηγορία που έγινε γνωστή σήμερα, προκύπτει ότι η μεγάλη αδελφή που λιποθύμησε από το πολύ ξύλο ίσως είχε κάποιο πρόβλημα σωματικής ή ψυχικής υγείας για να θεωρείται αδύναμη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 15χρονη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές την αδελφή της και την απείλησε, προκαλώντας την «τρόμο και ανησυχία». Η 17χρονη από τα χτυπήματα, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της, όμως είναι πλέον στο σπιτι της, όπως και η μικρή αδελφή, που παρελήφθη από τη μητέρα της. Μας είναι άγνωστα τα υπόλοιπα στοιχεία αυτής της υπόθεσης, όπως το οικογενειακό προφίλ, τι είχε προηγηθεί, τι απολογήθηκε η κατηγορουμένη και το κίνητρό της. Θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version