Αγνοείται στον Ευβοϊκό ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος έφυγε με σκάφος από την Ερέτρια, όπου έχει εξοχικό, για μια μικρή βόλτα στα νησάκια απέναντι. Η σύζυγός του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό, που διεξήγαγαν έρευνες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έχει βρεθεί το σκάφος και το Λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος είχε πάει βόλτα στο Ασπρονήσι. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει και η Αστυνομία.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Για έρευνες από σκάφη του Λιμενικού για τον εντοπισμό 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού. Στην περιοχή σπεύδει και ομάδα δυτών ενώ πρόκειται να απογειωθεί και ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες. Έρευνες διενεργούνται από δύο πλωτά σκάφη και δύο Α/Κ σκάφη προς εντοπισμό αγνοούμενου 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή Ερέτριας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version