Αιχμές Ερντογάν κατά Ελλάδας για το προσφυγικό

Πρώτη επικοινωνία Ερντογάν με Σουηδία και Φινλανδία

«Την ώρα που άλλες χώρες οι οποίες θεωρούν ότι είναι μοντέρνες, σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, δείχνοντας την Ελλάδα.

Ο Ερντογάν παρακολούθησε μέσω σύνδεσης τη ναυτική άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα” και αναφερόμενος στην άσκηση είπε ότι η ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα για την Τουρκία και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι είναι πάντα σε ετοιμότητα να εκπληρώσει τα καθήκοντά του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version