Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για το Πάσχα – Σε ισχύ τα μέτρα των αρχών

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για το Πάσχα – Σε ισχύ τα μέτρα των αρχών

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Μ. Σάββατο 7 δρομολόγια ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 33 (σσ 15 με συμβατικά και 18 με ταχύπλοα). Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν 10 απόπλοι πλοίων και 4 από το Λαύριο.

Χθες Μ. Παρασκευή, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου 23.789 επιβάτες και 3.196 οχήματα ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 10.677 επιβάτες και 1.339 οχήματα.

Αυξημένη ήταν και η έξοδος από το λιμάνι της Ραφήνας καθώς 11.756 επιβάτες με 2.555 οχήματα αναχώρησαν για κάποιο νησί των Κυκλάδων. Από το λιμάνι του Λαυρίου αναχώρησαν συνολικά 4.394 επιβάτες με 987 οχήματα.

Από την Κυριακή των Βαΐων έως τη Μ. Παρασκευή αναχώρησαν από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου συνολικά 191.830 επιβάτες.

Στο μεταξύ, σήμερα τα ξημερώματα, αναχώρησε προς εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κάλυμνο-Κω-Ρόδο με 1.299 επιβάτες το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 1. Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει χθες βράδυ αλλά η διαδικασία απόπλου καθυστέρησε λόγω εμπλοκής κάβου στην προπέλα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version