Ανδρουλάκης: Στα δικά μου βαφτίσια σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα μετά από πολλά χρόνια, λέει ο Ανδρουλάκης

Τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη βάφτισή του και το περιστατικό που είπε ο Άγιος Τσαλίκης στους γονείς του, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι στη βάφτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι, λέγοντας ότι και στη δική του βάφτιση συνέβη κάτι αντίστοιχο.

Μιλώντας στο Kontra Channel, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αστειεύτηκε λέγοντας πως στη δική του βάφτιση είχε σχηματιστεί ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο. Με τέτοιες αναφορές απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version