VIDEO

Κασσελάκης: Αν ενοχλεί τη ΝΔ το “θα τους ξεσκίσω” το ξαναλέω!

Κασσελάκης: Αν ενοχλεί τη ΝΔ το “θα τους ξεσκίσω” το ξαναλέω!

Με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της, Νίκου Ρωμανού, απάντησε η ΝΔ στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανυποχώρητος για την φράση «θα τους ξεσκίσω» εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αντίδραση από πλευράς ΝΔ. Ο Στέφανος Κασσελακης σε ανάρτησή του, επιμένει στην φράση, τονίζοντας: «Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν!».

Προηγουμένως ο Νίκος Ρωμανός της ΝΔ ανέφερε: “Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω»!

Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…

Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!

ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος”.

Πριν από δύο ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε μεταξύ άλλων ότι “πείτε μου ότι θέλετε και μην φοβάστε για αντίποινα, θα τους ξεσκίσω” είναι η επίμαχη δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

“Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει. Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και επαναλαμβάνουμε για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας” ανέφερε η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Να σημειωθεί πως υπήρξε έντονη αντίδραση της ΝΔ και για την φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συνομιλώντας με πολίτες, αναφέρθηκε σε «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», φράση από την οποία τήρησαν αποστάσεις και στελέχη της Κουμουνδούρου όπως ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης. Την επίμαχη δήλωση ανασκεύασε ο ίδιος ο Κασσελάκης και η εκπρόσωπος του κόμματος, που μίλησε για “παρερμηνεία” των δηλώσεων και εστίασαν στις ευθύνες του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την τραγωδία των Τεμπών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version