Απειλεί με νέα επίθεση στην Συρία ο αδίστακτος “σουλτάνος” Ερντογάν

Απειλεί με νέα επίθεση στην Συρία ο αδίστακτος “σουλτάνος” Ερντογάν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ότι η Άγκυρα ίσως προχωρήσει σε στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ αν η κατάσταση στην περιοχή δεν «επιλυθεί αμέσως».

Προ ημερών ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είχε κατηγορήσει τη Ρωσία για παραβίαση των συμφωνιών που στοχεύουν στη διατήρηση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή.

«Αν η κατάσταση στην Ιντλίμπ δεν επιστρέψει στα φυσιολογικά, θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Ειλικρινά επιθυμούμε σταθερότητα στη Συρία. Η πολιτική διαδικασία πρέπει να εφαρμοστεί γρήγορα και δίκαια. Δεν θα αποφύγουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το καταφέρουμε, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης των στρατιωτικών δυνάμεων» ανέφερε ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η κατάσταση στη Συρία είναι «τόσο σημαντική» όσο και η κατάσταση εντός των τουρκικών συνόρων. Κατηγόρησε επίσης «εκείνους που στηρίζουν το συριακό καθεστώς» ότι είναι «αφοσιωμένοι στη συνέχιση της κρίσης στη Συρία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version