Απελάθηκε πριν λίγο ο Λίβυος πρέσβης

Απελάθηκε πριν λίγο ο Λίβυος πρέσβης

Ο Λίβυος πρέσβης βρέθηκε το υπουργείο Εξωτερικών όπου του γνωστοποιήθηκε ότι είναι persona non grata και στη συνέχεια του δόθηκε προθεσμία για να εγκαταλείψει τη χώρα. Tου ανακοινώθηκε και επίσημα η απέλασή του, πριν λίγη ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε επικοινωνήσει τις προηγούμενες μέρες μαζί του, εκφράζοντάς του την ενόχληση της ελληνικής κυβέρνησης για τη Συμφωνία Τουρκίας -Λιβύης.

«Αργά ή γρήγορα, η γείτων θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι ενέργειές της δεν έχουν νομική βάση και άρα κανένα αποτέλεσμα» σημείωνε κυβερνητικό στέλεχος, σχολιάζοντας την κύρωση της συμφωνίας από την τουρκική εθνοσυνέλευση, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version