Αποσωληνώθηκε η οκτάχρονη Αλεξία που είχε πληγεί από σφαίρα

Αποσωληνώθηκε η οκτάχρονη Αλεξία που είχε πληγεί από σφαίρα

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της οκτάχρονης Αλεξίας, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα. Η νεώτερη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει:

«Η ασθενής Α.Σ. αποσωληνώθηκε χθες, έχει όμως εργώδη αναπνοή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί, εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσο αναφορά το επίπεδο συνείδησης, έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον. Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version