Αυστρία-κορονοϊός: 6.464 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο στη χώρα

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Η Αυστρία κατέγραψε 6.464 νέα κρούσματα του κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, σχεδόν χίλια λιγότερα σε σχέση με τον αριθμό ρεκόρ που καταγράφηκε την Πέμπτη, αλλά και πάλι ανησυχητικά πολλά, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ρούντολφ Ανσόμπερ.

Παράλληλα, ο αριθμός των θανάτων από την covid-19 ανήλθε σε 41 με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την νόσο έφθασε τους 1.340, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι πολύ σφοδρότερο, σοβαρότερο, περισσότερο δυναμικό και ισχυρό σε σχέση με το πρώτο, την περασμένη άνοιξη.

Η Αυστρία έχει επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και το κλείσιμο των καφέ, των μπαρ και των εστιατορίων, πέραν της υπηρεσίας take-away, καθώς η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων προκαλεί την υπερφόρτωση των νοσοκομείων. Χθες η χώρα κατέγραψε αριθμό ρεκόρ 7.416 νέων κρουσμάτων μέσα σε ένα 24ωρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version