Χτυπάει άγρια τον Ερντογάν η αιγυπτιακή “Αλ Αχράμ”

Χτυπάει άγρια τον Ερντογάν η αιγυπτιακή “Αλ Αχράμ”

Για μία «ολοκληρωτικά χαμένη υπόθεση» για το κόμμα του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν κάνει λόγο η «Αλ Αχράμ» σήμερα, αναφερόμενη στη νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στις εκλογές του δήμου της Κωνσταντινούπολης. Αυτή η δεύτερη ήττα του Τούρκου Προέδρου -που, όπως γράφει η εφημερίδα, είχε χαρακτηριστεί από τον Τούρκο Πρόεδρο ως «αλλαγή στη βιτρίνα», προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να περιορίσει τα επερχόμενα αρνητικά σχόλια – θα μπορούσε να υπονομεύσει την μέχρι τώρα αήττητη εικόνα του, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Η «Αλ Αχράμ» υποστηρίζει μέσω των απόψεων των αναλυτών της ότι η ήττα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και τριγμούς από εσωκομματικούς του αντιπάλους μέσα στο κόμμα του Ερντογάν. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η ήττα του αυτή προήλθε από τη συνεχιζόμενη κάμψη της οικονομίας της χώρας του και των αυξανόμενων τιμών των προϊόντων που έχουν πλήξει τη φήμη του, για την οικονομική διαχείριση που ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος ασκεί.

Παράλληλα, στην περίπτωση που θα κέρδιζε το κόμμα του Τούρκου Προέδρου, η «Αλ Αχράμ» υποστηρίζει ότι αυτή θα ήταν μία «κλεμμένη νίκη». Τέλος, η «Αλ Αχράμ» επισημαίνει ότι από τις πρόσφατες εκλογές του Μαρτίου, ο Ερντογάν έχει επίσης χάσει και την πρωτεύουσα, την Άγκυρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version