Δημήτρης Καμμένος: Σκοπιανό έναντι χρέους και συντάξεων…

Δημήτρης Καμμένος: Σκοπιανό έναντι χρέους και συντάξεων…

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

Όπως υποστήριξε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

Δήλωσε επίσης ότι ειπώθηκαν και αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου και υποστήριξε ότι κινδυνεύει και η Θράκη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version