Διαβεβαιώσεις από την Aramco για πλήρη παραγωγή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου

Διαβεβαιώσεις από την Aramco για πλήρη παραγωγή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου

Η Saudi Aramco είναι βέβαιη πως έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η παραγωγή από το Κουράις, μια από τις δύο μονάδες που δέχθηκαν επίθεση πριν από μία εβδομάδα, όπως δήλωσε στέλεχος της εταιρίας.

Η Aramco μεταφέρει εξοπλισμό από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων εγκαταστάσεων, δήλωσε ο Φαχάντ Αμπντουλκαρίμ, γενικός διευθυντής της Aramco για τις πετρελαϊκές δραστηριότητες στις νότιες περιοχές, σε δημοσιογράφους σε περιοδεία που οργάνωσε η κρατική εταιρία.

Οι δημοσιογράφοι του Reuters είδαν τις εργασίες αποκατάστασης που ήταν σε εξέλιξη, με γερανούς να υψώνονται γύρω από δύο κατεστραμμένους πυλώνες. «Εργαζόμαστε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα», δήλωσε ο Αμπντουλκαρίμ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version