Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Λίγο πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία – Τέσσερα κόμματα άνω του 10%

Ισοδυναμεί με σταθερότητα η αυτοδυναμία Μητσοτάκη; Παντελής Οικονόμου

Προβάδισμα 17,7 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τέσσερα κόμματα με ποσοστό άνω του 10%, δείχνει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis ενόψει των ευρωεκλογών, που δημοσιεύεται στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Αναλυτικά, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει 31,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 14,1%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 13%, η Ελληνική Λύση 10,3%, το ΚΚΕ 9,4%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,2%, η Νέα Αριστερά 4%, η Νίκη 3,5% και οι Σπαρτιάτες 3,3%.

Στην ερώτηση «αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», η ΝΔ λαμβάνει 33,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 14,45%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 11,5%, η Ελληνική Λύση 10,6%, το ΚΚΕ 9%, η Πλεύση Ελευθερίας 4%, η Νέα Αριστερά 4,1%, η Νίκη 3,5% και οι Σπαρτιάτες 2,8%.

Παράλληλα, το 62% των πολιτών θεωρούν ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ άνω του 70% των συμμετεχόντων νιώθουν «λίγο» (30%) ή «καθόλου» (41%) ικανοποιημένοι από το κυβερνητικό έργο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version