Έχασε τη μάχη το αγόρι που έφαγε τα δηλητηριώδη μανιτάρια

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Δεν τα έβγαλε πέρα τελικά ο μαθητής που είχε την ατυχία να μαζέψει με συγγενείς του μανιτάρια έξω από τη Φλώρινα και μετά να καταναλώσει -μόνον αυτός- ένα ή παραπάνω δηλητηριώδη.

Το αγόρι είχε διακομισθεί διασωληνωμένο στη Γερμανία, προκειμένου να αναζητηθεί επειγόντως ήπαρ προς μεταμόσχευση, αλλά δυστυχώς, παρότι έγινε η μεταμόσχευση, το παιδί δεν τα κατάφερε…

Ο άτυχος 16άχρονος μάζεψε τα άγρια μανιτάρια με τον πατέρα του και έναν φίλο και εν συνεχεία έφαγε όπως και οι άλλοι -που δεν έπαθαν τίποτα. Πιθανόν να έτυχε μόνον σε εκείνον η μερίδα με το τοξικό μανιτάρι. Η οικογένειά του, όταν το παιδί παρουσίασε έντονη αδιαθεσία, τον πήγε στο νοσοκομείο της Φλώρινας και από εκεί η μητέρα του (που εργάζεται εδώ και λίγους μήνες στη Γερμανία) πρότεινε να διακομισθεί αμέσως σε γερμανικό νοσοκομειο “μήπως και εκεί βρεθεί γρηγορότερα ήπαρ προς μεταμόσχευση”. Όντως έγινε η μεταμόσχευση, και ενώ για λίγες ώρες το αγόρι έδειχνε να σταθεροποιείται, ο οργανισμός δυστυχώς απέρριψε το μόσχευμα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version