Έγλειφε γιαούρτι και το ξανάβαζε στο ράφι – Συνελήφθη

Έγλειφε γιαούρτι και το ξανάβαζε στο ράφι – Συνελήφθη

Την οργή της τοπικής κοινωνίας της Σάμου προκάλεσε η ενέργεια δύο μεταναστών σε σούπερ μάρκετ, να γλείφουν συσκευασία παιδικού γιαουρτιού και, αφού γελάνε επιδεικτικά, να την αφήνουν πίσω στο ράφι του καταστήματος.  Ο νεαρός λέει “ας φάω λίγη σοκολάτα” και ίσως να μην είχε βασικό στόχο να  επιμολύνει το προϊόν, αλλά να κάνει κατά τη γνώμη του “πλάκα”.

https://www.youtube.com/watch?v=u3CKaleyXFI

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναρτήθηκε σε βίντεο και προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που μάλιστα προχώρησε σε συλλήψεις, στο Βαθύ της Σάμου.

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτηση του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας- πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται», αναφέρει ο δήμαρχος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version