Εκδήλωση ΕΛΙΣΜΕ: “Ο Ρόλος της Θυματοποίησης στον Πόλεμο Επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”

Εκδήλωση ΕΛΙΣΜΕ: “Ο Ρόλος της Θυματοποίησης στον Πόλεμο Επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”

Η Δρ Ήλια Συρίγου δίνει διάλεξη την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 18.00′ στο ΕΛΙΣΜΕ (Πατησίων 88) με θέμα “Ο ρόλος της θυματοποίησης στον πόλεμο επιρροής Ισραήλ-Χαμάς”. Την εκδήλωση συντονίζει ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ, αντιστράτηγος Ιωάννης Μπαλτζώης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00 στα Γραφεία του ΕΛΙΣΜΕ, με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Η ομιλήτρια Ήλια-Βασιλική Συρίγου, Δρ Πειραματικής Κοινωνικής Ψυχολογίας σε Θέματα Στρατηγικών Κοινωνικής Επιρροής έχει διδάξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει δώσει διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (Join Zoom Meeting ) είναι:

https://us06web.zoom.us/j/2463957163?pwd=SmY2Vk5XblRwSVRuRjZvajI3eHRTQT09&omn=84132822317

Έπειτα πατήστε το κουμπί “Open Zoom Meetings”.

Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ. Δύνασθε να την παρακολουθήσετε μέσω YouTube:
https://youtube.com/live/-JuVysiMbBM?feature=share

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version