VIDEO

Εκλογές για πρώτη φορά ζήτησε ο Ανδρουλάκης (video)

Εκλογές για πρώτη φορά ζήτησε ο Ανδρουλάκης (video)

Ζήτησε εκλογές για πρώτη φορά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, από την ανάληψη της ηγεσίας του Κόμματος, μεταβάλλοντας την μέχρι τώρα στάση του. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα του για πρόωρες εκλογές είναι πως θεωρεί αδιανόητο η παρούσα Κυβέρνηση να διαχειριστεί  τα 72 δις του του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR Kεντρικής Ελλάδας”, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε υπογράμμισε ότι οι «υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια και κάνουν στάση εργασίας». Πρόσθεσε δε χαρακτηριστικά : «Με ρωτούν γιατί δεν ζητάω εκλογές. Δεν έχει νόημα στο σύνταγμά μας. Αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει μ’ αυτήν την κυβέρνηση πρέπει να γίνουν εκλογές. Θεωρώ αδιανόητο να διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση τα 72 δις του ταμείου ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ»

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version