Εκταφή ηλικιωμένου επειδή η κόρη είπε “μα κουνούσε τα μάτια του”

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κλήθηκε να δώσει παραγγελία για την εκταφή ηλικιωμένου στ νεκροταφείο της Θέρμης, ύστερα από μαρτυρία συγγενών του εκλιπόντος ότι ο νεκρός, κατά την ταφή του, κουνούσε τα μάτια του και ότι ίσως ετάφη ζωντανός.

Οι συγγενείς έπεισαν την κόρη του ηλικιωμένου και εκείνη προσέφυγε στην Εισαγγελία ζητώντας να γίνει έρευνα και εκταφή. Με εισαγγελική διάταξη έγινε τελικά η εκταφή από το Kοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη και ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή. Ο τελευταίος διαβεβαίωσε ότι ο θανών είχε υποκύψει λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας και ότι δεν είχε ταφεί ζωντανός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version