Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Κύστη και πέτρα στη χολή έστειλε πρωτοχρονιάτικα στο χειρουργείο τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, που χειρουργήθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου εισήχθη εκτάκτως χθες με έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο κ. Σταϊκούρας διαγνώσθηκε με οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα και υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή σήμερα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι πολύ καλή, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα. Η ανακοίνωση της κλινικής αναφέρει: «Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα».

»Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version