Ελεύθερος ο ανήλικος αδελφός του προφυλακισμένου για την δολοφονία Λυγγερίδη

Ελεύθερος ο ανήλικος αδελφός του προφυλακισμένου για την δολοφονία Λυγγερίδη

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου προφυλακισμένου ως ο δράστης της ρίψης της μοιραίας ναυτικής φωτοβολίδας στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, έξω από το κλειστό γήπεδο στο Ρέντη.

Ο 16χρονος αδελφός του προσωρινά κρατούμενου, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Πειραιά, είναι ανάμεσα σε αυτούς που συνελήφθησαν στην μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για οπαδική βία.

Ο ανήλικος είναι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα που μετήχθη το πρωί στα δικαστήρια για απολογίες που αφορούν την δράση εγκληματικής οργάνωσης στην οποία χρεώνεται η δολοφονία του αστυνομικού.

Στον 16χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα καθώς και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.

Ένας ακόμη κατηγορούμενος ολοκλήρωσε την απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων . Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια συνεχίζονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version