Ελληνική Λύση: Αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με αιτία της επίθεσης προς Γραμμένο

Ελληνική Λύση: Αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με αιτία της επίθεσης προς Γραμμένο

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Λύσης:

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ

Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου.

Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version