Ελληνική Λύση για Σούνακ: Μπανανία είμαστε;

Ελληνική Λύση για Σούνακ: Μπανανία είμαστε;

Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Βρετανού πρωθυπουργού αλλά και για το κύρος της ΝΔ εξέφρασε η Ελληνική Λύση

«Η άρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού Σούνακ να δεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος βρισκόταν ήδη στην χώρα, συνιστά μία ασύλληπτη και πρωτοφανή πρόκληση, η οποία παραπέμπει σε μπανανίες και όχι σε κυρίαρχα κράτη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το κόμμα «την ίδια στιγμή, η Βρετανία υπέγραψε αμυντική συμφωνία με την βάρβαρη Τουρκία, την οποία μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός άμυνας της χώρας, με διθυραμβικά σχόλια». Παράλληλα, η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «είχε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι η πολιτική του ‘δεδομένου και πρόθυμου συμμάχου’, είναι καταστροφική για τα εθνικά συμφέροντα» και «δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε».

«Απαιτούμε λεπτομερείς εξηγήσεις για την ύψιστη αυτή προσβολή, που δείχνει φυσικά ότι η ΝΔ είναι πολύ ‘μικρή’ για να εκπροσωπεί την πατρίδα μας», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version