Ελληνική Λύση: Μας κερνάνε όπλα οι ΗΠΑ επειδή στέλνουμε τα δικά μας στην Ουκρανία;

Ελληνική Λύση: Μας κερνάνε όπλα οι ΗΠΑ επειδή στέλνουμε τα δικά μας στην Ουκρανία;

«Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το δημοσίευμα του Forbes, σύμφωνα με το οποίο η δήθεν “δωρεάν” παροχή οπλικών συστημάτων από τις ΗΠΑ, συνδέεται άρρηκτα με την αποστολή οπλικών συστημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία» καλεί την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «από το δημοσίευμα προκύπτει η πλήρης αποσάρθρωση της Ελληνικής Αεράμυνας στις ακριτικές και όχι μόνον περιοχές, η οποία βασίζεται στα Ρωσικά οπλικά συστήματα που σύμφωνα με το Forbes, η κυβέρνηση προτίθεται να στείλει στον Ζελένσκι».

Η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «εάν η Ν.Δ. δεν διαψεύσει άμεσα τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, τότε θα είναι η δεύτερη κυβέρνηση που αποσύρει όπλα αποδυναμώνοντας την αμυντική ικανότητα απέναντι στην Τουρκία», τονίζοντας ότι «την πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, χάσαμε τη μισή Κύπρο. Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν καλείται να διαψεύσει ότι “αποφάσισε»””να “χαθεί” και το Αιγαίο» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version