Ελληνική Λύση: “Στρουθοκαμηλίζει” ο Μητσοτάκης στο μεταναστευτικό

Ελληνική Λύση: “Στρουθοκαμηλίζει” ο Μητσοτάκης στο μεταναστευτικό

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συνάντηση που αναμένεται να έχει σήμερα στην Ρώμη με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνεται και το θέμα της μεταναστευτικής κρίσης, ένα θέμα που απασχολεί και τις δυο χώρες, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης πλανάται πλάνην οικτράν, όταν θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και ότι οι ευρωπαϊκές χώρες στρουθοκαμηλίζουν».

«Δυστυχώς, για την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν τίθεται θέμα ελέγχου, αλλά θέμα καταστολής! Πρόκειται για εισβολή και η Ελλάδα πρέπει να καταστείλει το πρόβλημα! Άρα υπάρχουν λύσεις, απλά ο κ. Μητσοτάκης στρουθοκαμηλίζει», αναφέρει η Ελληνική Λύση και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός «κάνει λάθος επιλογές» και «θα έπρεπε να συναντήσει τον κ. Σαλβίνι, για να δει πώς ο κ. Σαλβίνι έλυσε το πρόβλημα και όχι ο κ. Κόντε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version