Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σόφια την Δευτέρα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σόφια την Δευτέρα

Στη Σόφια αναμένεται να βρεθεί αύριο Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του, έπειτα από πρόσκληση εκείνου. Πρόκειται για την πρώτη τετ-α-τετ συνάντηση των δύο ηγετών απ’ όταν σχηματίστηκε η νέα βουλγαρική κυβέρνηση, έπειτα από μία πολύμηνη περίοδο πολιτικών αναταραχών. Την ανακοίνωση για την επίσκεψη Μητσοτάκη έκανε η βουλγαρική Κυβερνητική Υπηρεσία Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο, στην κατ’ ιδίαν συζήτηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αναμένεται να τεθεί το ζήτημα των διμερών σχέσεων και οι ευκαιρίες για την περαιτέρω εμβάθυνσή τους, καθώς και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τα δύο κράτη και επίκαιρα θέματα από την ευρωπαϊκή ατζέντα. Εκτός της συνάντησης των δύο πρωθυπουργών, θα υπάρξει κοινή συνεδρίαση και των δύο αντιπροσωπειών τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version