Επιστολική ψήφος: Ξεπέρασαν τις 120.000 οι εγγραφές στην πλατφόρμα ενόψει ευρωεκλογών

Περιορισμένο ενδιαφέρον από τους απόδημους για επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές,

Ξεπέρασαν, πλέον, τους 120.000 οι ψηφοφόροι που έχουν εγγραφεί έως σήμερα στη σχετική πλατφόρμα, προκειμένου να ψηφίσουν επιστολικά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Από αυτούς, περίπου 86.000 είναι οι εντός Ελλάδας εκλογείς που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν μέσω ταχυδρομείου, ενώ ξεπερνούν τους 35.000 οι εγγεγραμμένοι εκτός Ελλάδας, αριθμός διπλάσιος σε σύγκριση με τις 17.365 ψήφους που καταμετρήθηκαν στα εκλογικά κέντρα της περιφέρειας εξωτερικού τον περασμένο Ιούνιο.

Σημειωνεται πως για πρώτη φορά όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, θα μπορέσουν να ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version