Επιστρέφει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Επιστρέφει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, ενώ ο κ. Κοντοζαμάνης θα απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι, η επιστροφή του κ. Τσιόδρα είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, τον είχε αντικαταστήσει ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης καθώς τότε απουσίαζε. Σημειώνεται πως θα προηγηθούν, στις 16:00, οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων στην οποία θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version