Επιβάτης τρένου επιτέθηκε σε συνοδό που του ζήτησε να βάλει μάσκα

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Επίθεση από επιβάτη δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης, συνοδός της αμαξοστοιχίας 84 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επειδή ζήτησε από έναν άνδρα να βάλει μάσκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο επιβάτης δεν φορούσε μάσκα και ο συνοδός της αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη, υπέδειξε τη χρήση μάσκας στο εσωτερικό του τραίνου. Υπενθυμίζεται ότι παρά την χαλάρωση κάποιων μέτρων, η μάσκα εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική στα μέσα μεταφοράς.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο επιβάτης αντέδρασε με αποτέλεσμα ο συνοδός να δεχτεί σωματική επίθεση. Κλήθηκε μάλιστα και ασθενοφόρο στον σταθμό της Έδεσσας, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός ή όχι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version