Ετοιμάζεται για χημικά η Τουρκία και πάει να τα καλύψει;

Ετοιμάζεται για χημικά η Τουρκία και πάει να τα καλύψει;

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως “τρομοκρατικές” οργανώσεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα και να κατηγορήσουν τον τουρκικό στρατό. Ο ίδιος τόνισε ότι ο τουρκικός στρατός δεν διαθέτει χημικά όπλα στο οπλοστάσιό του. «Όλοι το ξέρουν αυτό», τόνισε, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Ο Χουλουσί Ακάρ επισήμανε ότι έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο η ασφάλεια της χώρας, αλλά και η ασφάλεια των Κούρδων που ζουν στην περιοχή, των Αράβων, των Χριστιανών και άνθρωποι άλλων εθνοτήτων και θρησκεύματος. Οι δηλώσεις του Ακάρ έρχονται ενώ είναι σε εξέλιξη για 9η ημέρα η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνη» στη βόρεια Συρία που στόχο έχει, σύμφωνα με την Άγκυρα, την εκκαθάριση περιοχής κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα από Κούρδους μαχητές και τρομοκράτες του ISIS.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version