Έτοιμος για συνάντηση με τον Νετανιάχου ο Αμπάς

Έτοιμος για συνάντηση με τον Νετανιάχου ο Αμπάς

Έτοιμος να συναντηθεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Μόσχα δήλωσε ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς.

Οι δύο ηγέτες έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όπως δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στην Ρωσία, Αμπντέλ Χαφίζ Νοφάλ.

«Ο Αμπάς δεν είναι αντίθετος να συναντήσει τον Νετανιάχου στην Μόσχα. Το είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια», δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι ο Αμπάς θα αποδεχτεί την πρόσκληση να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Πηγή από το γραφείο του Νετανιάχου πάντως, ανέφερε στο Sputnik ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εξετάζει την επίσκεψη.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version