Εξηγήσεις για τις παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου ζητά το ΠΑΣΟΚ

Εξηγήσεις για τις παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου ζητά το ΠΑΣΟΚ

Τί αναφέρει ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ επανήλθε στο ζήτημα των παραιτήσεων των δύο στενών συνεργατών του  πρωθυπουργού με νέα ανακοίνωση: “Όταν την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο Υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης μίλησε για «κοινωνική επίσκεψη» και ο Υπουργός Επικράτειας Α. Σκέρτσος για «μυθεύματα».

Λίγες ώρες αργότερα ο Πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση. Μετά από την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα; Πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;”.

Πηγή: thepressproject.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version