Εξιτήριο για τη νοσοκόμα που παρουσίασε παράλυση μετά από εμβολιασμό

Εξιτήριο για τη νοσοκόμα που παρουσίασε παράλυση μετά από εμβολιασμό

Εξιτήριο πήρε σήμερα μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας η 40χρονη νοσηλεύτρια που παρουσίασε παράλυση στα πόδια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

O διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης ευχήθηκε στην νοσηλεύτρια γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά της. «Τέλος καλό όλα καλά, μετά από μια σύντομη περιπέτεια», ανήρτησε ο ίδιος ο διοικητής στα κοινωνικά δίκτυα, υπονοώντας  ότι η νοσοκόμα είναι πλέον καλά στην υγεία της. Η παράλυση στα κάτω άκρα είχε συνδεθεί αρχικά με το σύνδρομο Guillain-Barre και ίσως με τον εμβολιασμό, αλλά εν συνεχεία το σύνδρομο αποκλείσθηκε. Δεν έχει υπάρξει επιστημονική ενημέρωση για το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε η νοσηλεύτρια 8 ώρες μετά την λήψη του εμβολίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version