Γαλλία: Σύγκρουση στον αέρα για δύο μαχητικά Rafale

Γαλλία: Σύγκρουση στον αέρα για δύο μαχητικά Rafale

Δυο μαχητικά Rafale της γαλλικής Αεροπορίας συγκρούστηκαν στον αέρα κατά τη διάρκεια αεροπορικού σόου σε αεροπορική βάση (709 Cognac-Châteaubernard) στη νοτιοδυτική Γαλλία την Κυριακή το μεσημέρι. Ως εκ θαύματος, αμφότερα κατόρθωσαν να προσγειωθούν με ασφάλεια, με μικρές μόλις ζημιές.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, τα κομμάτια του ενός αεροσκάφους που αποκόπηκαν από το ουραίο τμήμα (μήκους 1,4 μέτρων), έπεσαν σε σπίτι προκαλώντας ζημιές. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν βρισκόταν εκεί. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό ανέφερε η γαλλική Αεροπορία.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2010. Φυσικά, επιτροπή συστάθηκε να διερευνήσει το περιστατικό. Παριστάμενοι κάνουν λόγο για έναν ισχυρό θόρυβο που ακούστηκε και στη συνέχεια είδαν τα κομμάτια να πέφτουν προς το έδαφος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version