Γερμανίδα σκότωσε τα πέντε παιδιά της και αυτοκτόνησε

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, έξω από το Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η 27χρονη κόρη της σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της το έκτο παιδί, έναν 11χρονο. Η αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες για τη μάνα με το ζωντανό παιδί και παράλληλα έστειλε δυνάμεις στο σπίτι, όπου όντως βρήκε νεκρά τα πέντε παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Η μητέρα λίγες ώρες αργότερα πήδηξε στις γραμμές του τρένου στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, επέζησε όμως, παρότι τραυματίσθηκε βαριά.

Το 11χρονο αγόρι βρέθηκε τελικά σώο στο σπίτι της γιαγιάς, επειδή -εικάζεται- η μάνα είχε ήδη συνέλθει, και αναλογιζόμενη τι έκανε, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Άφησε λοιπόν το γιο της στο σπίτι της γιαγιάς του -η γιαγιά ήταν στο σπίτι με τα  νεκρά παιδιά εκεινη την ώρα πλέον- και εκείνη πήγε να δώσει τέλος…

Δεν γνωρίζουμε αν η παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε ιστορικό ψυχασθένειας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version